Adakah Top Conductor Topi Sekarang?

Bella Hadid
TheStewartofNY / Splash News

Andrea Cheng

31 Jan, 2017 @ 7:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tidak ada aksesori lain seperti perdebatan sebagai topi. Fikirkan mengenainya. Ia adalah kategori paling polarisasi dalam fesyen. The beret-anda sama ada membencinya atau anda menyukainya. Sama berlaku untuk fedora. Atau panama. Atau topi pai babi. Atau topi paperboy. Atau topi baldi (pengerutan). Jika ada yang diterima secara meluas, ia akan menjadi beanie, tetapi walaupun begitu, saya tahu segelintir orang yang lebih suka menyakitkan sub-nol temps daripada tergelincir pada beanie.

Semua ini membawa kita kepada apa yang mungkin menjadi trend hat kontroversial seterusnya: topi konduktor, yang berlaku oleh banyak peminat-letnan, nelayan Yunani, kadet, pemandu. Dan, bagaimana semua trend berkembang, ia sudah mendapat daya tarikan dalam bidang Girl-nya, dengan Bella Hadid, Kendall Jenner, dan Ciara sebagai penyokong selebriti.

Tetapi untuk semua pembenci hat di sana (bersalah), mari kita meneroka positif sebelum menolaknya secara terang-terangan. Benar, ia adalah hiasan murni, tetapi Kim Duong, InStylepembantu fesyen digital dan penyanyi konduktor-hat-kekasih yang tidak dapat ditutup, mengatakan rang undang-undang itu telah menyelamatkannya dari ribut taufan pada lebih daripada satu kali. Plus, dia menambah, ia menyampaikan seorang gadis cantik, estetika glam-rock.

Editor aksesori Elana Zajdman, menyuarakan sentimen itu. “Kepada saya, ia sangat merasakan ‘supermodel’ 90,” katanya, memanggil Christy Turlington, Naomi Campbell, dan Claudia Schiffer. “Topi itu sangat sejuk-gadis dan model luar tugas.”

VIDEO: Trend Fesyen Musim Musim Musim Sepanjang Tahun 2017

 

Adakah anda mahu sekarang? Tetap menatal untuk masuk pada trend ini sebelum ia bertiup.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map