Akhirnya! Wanita Saiz Plus Akan Memiliki Destinasi Fesyen Sehenti

model in denim
Kesopanan

Lashauna Williams

Mac 20, 2018 @ 12:30 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pasaran plus-saiz telah menjadi juggernaut besar-besaran! Tidak lagi segmen fesyen kecil yang menghidangkan beberapa wanita yang terpilih, tetapi sebuah rumah besar yang, jujurnya, melayani sebahagian besar wanita Amerika dan orang lain di seluruh dunia. Dengan pilihan pasaran dan fesyen yang berkembang pesat dan jenama baru muncul setiap hari, masuk akal bahawa destinasi kedai sehenti baru telah muncul.

Masukkan CoEdition, tapak e-dagang yang pertama untuk pelbagai kaum untuk fesyen kontemporari wanita dalam saiz 10-26. Masa tidak boleh menjadi lebih sempurna. Dengan percakapan keyakinan diri yang berterusan dan lebih banyak model peranan yang berdiri tegak untuk mencintai kulit anda, tidak kira saiz anda (fikir: Ashley Graham, Precious Lee, Tess Holliday, Denis Bidot, Gabi Gregg … senarai itu berlanjutan dan sebagainya), hanya semulajadi bahawa tempat membeli-belah yang inklusif akan dicipta untuk wanita yang curvy dan bersaiz plus untuk membeli yang terbaru dan paling hebat dalam fesyen dengan harga yang berpatutan.

BERKAITAN: 8 Plus-Size Spring Dresses Under $ 120

“Baru-baru ini, terdapat lebih banyak syarikat mencelupkan jari kaki mereka ke dalam ukuran yang lebih inklusif,” kata Brooke Cundiff, CoEdition Co-Founder & Chief Merchandising Officer. “Bagaimanapun, kami mengambil langkah untuk membawa semua jenama terbaik bersama-sama dan meletakkannya dalam satu pengalaman membeli-belah dalam talian untuk wanita. Kami mempunyai misi untuk memecahkan halangan ini dalam dunia gaya dan runcit, dan mengubah industri.”

Fikirkan CoEdition sebagai Shopbop atau Revolve untuk wanita bersaiz plus, semua yang anda perlukan pada ujung jari anda. Dan anda boleh mengharapkan barang-barang untuk menjadi crème de la crème kerana ia diasaskan oleh empat eksekutif Gilt yang luar biasa! E-tailer akan membawa pelbagai serba boleh di lanskap runcit: pakaian, pakaian, pakaian, berenang, kasut, dan aksesori dari jenama seperti Stuart Weitzman, Tahari, Rachel Rachel Roy, Elvi, City Chic dan banyak lagi. Tahun ini sahaja ia dijangka membawa lebih daripada 150 jenama.

BERKAITAN: 10 Jenama Melayani Up-Plus Activewear

VIDEO: Ashley Graham Kata Melakukan Hal Ini 1 Setiap Hari Adalah Kunci Kepercayaan Tubuhnya

 

Tidak seperti banyak laman membeli-belah, CoEdition akan membawa perspektif editorial kepada pelanggannya dan membenarkan mereka untuk membantu mengkaji tawaran tapak. “Kami akan menawarkan yang terbaik dari apa yang pereka setiap musim, tetapi akan melakukannya melalui suara editorial yang dipercayai,” kata Cundiff. “Juga, tinjauan pelanggan sangat penting dan dengan platform ini, kami dapat mengambil maklum balas sebagai pertimbangan dan menyesuaikan persembahan kami, seperti yang diperlukan.”

Akhirnya, tempat di mana wanita akhirnya boleh mendapatkan tip mengenai trend, patut, gaya, inspirasi, dan kedai semuanya. Daftar kami! Tinjau ke bawah untuk melihat beberapa trend paling hangat musim ini dan berbelanja fesyen terkini. Kemudian, kepala ke laman web baru coedition.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map