Aksesori Baru Bergaya ini Tidak Bermula dengan Purata Anting-anting

Selebriti Trend: Ear Jackets
Kesopanan

Andrea Cheng

14 Mei 2014 @ 9:25 pagi

Apabila ia datang kepada anatomi anting, sokongan mengambil bahagian belakang untuk komponen hadapan. Ia biasanya diabaikan (dan seringkali tidak kena pada tempatnya). Tetapi kita kini melihat peranan pembalikan, terima kasih kepada trend perhiasan baru di mana sokongan berfungsi dengan tujuan yang melampaui memegang stud di tempatnya.

Diciptakan jaket telinga, ia adalah sekeping hiasan yang klip ke jawatan dari belakang lobus-ia tergantung dan mengikuti lengkung telinga. Dan trend itu telah mendapat daya tarikan. Kes pada titik: Diane Kruger membuat kenyataan yang teruk pada pemeriksaan perdana Fargo, dan accessorized beliau jumpsuit-up Zuhair Murad jumpsuit dengan campuran eklektik anting-anting yang termasuk jaket telinga Jacquie Aiche Starburst beliau, stud rawan, dan telinga telinga.

Jaket telinga mendorong kami untuk mencari lebih banyak reka bentuk dan kami dapati satu stud bunga mawar yang menarik dengan daun jutting dan set pernyataan yang diilhamkan oleh kipas. Kami kemudian meluaskan skop carian kami ke semua sokongan hiasan. Dari pancang kepada gading, di sini adalah pensil anting-anting kami yang tidak bagus, menarik dan sengit menjadi satu (atau, dalam kes ini, sembilan). 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 45 =

map