Aksesori Celebs yang terkenal di 2016 dan di mana untuk membeli mereka!

Celeb Gift Guide - Lead
AKM-GSI; Michael Tran / FilmMagic; Kesopanan (2)
Anna Hecht
(TEXT)

dan Marina Budarina-Sanchez
(LAPORAN)

29 Dis 2016 @ 4:00 pm
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Gigi siapa? Anda akan berdiri di kalangan bintang-bintang dengan trend aksesori yang mesti mempunyai dari 2016. Tahun lalu, kami melihat banyak selebriti, dari Kendall Jenner hingga Kate Middleton, bereksperimen dengan fesyen-dan kami akan mengikuti.

Dengan Tahun Baru ke atas kami, sekarang adalah masa untuk pergi ke sana di jabatan fesyen. Maksudnya, kita tidak hanya meniru gaya celeb. Tidak, kami menjejaki membuat dan model yang tepat beberapa selebs terbaik yang dipakai pada tahun ini.

Dan sebagainya, sementara ramai di antara kita akan gembira mencium 2016 selamat tinggal, terdapat beberapa tren aksesori yang kita bawa bersama dengan kita pada Tahun Baru. Dari beg tangan kegemaran Gigi Hadid, kepada kasut tinggi paha Emma Roberts, dan beg tangan kegemaran Jessica Alba, teruskan menatal ke mana untuk membeli dan bagaimana cara menggayakan aksesori terpanas tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 32

map