Aksesori Spring Baru Diane Kruger Adakah Ini Ransel Chanel $ 3,800

Diane Kruger Chanel Backpack
Bauer-Griffin

Andrea Cheng

29 April 2014 @ 8:20 pagi

Beg galas bukanlah perkara yang perlu diingat apabila anda berfikir tentang Chanel (bukan fannypacks atau kasut), tetapi kebelakangan ini kelihatannya arah Karl Lagerfeld mengambil jenama ikonik itu. Semasa Minggu Fesyen Paris pada awal tahun ini, Lagerfeld menyalurkan nombor cantik, sangat-Chanel, tweed dengan grafiti yang sangat un-Chanel yang dicetak pada musim bunga / musim panas 2014 untuk banyak kejutan semua orang..

Sejak penampilan sulungnya, kontroversi carryall telah dipenuhi dengan keraguan dan keraguan-dan dengan betul demikian. Ia membawa tag harga yang tinggi $ 3,800 yang sukar untuk perut atau bahkan membenarkan. Tetapi dalam daging, ransel itu mempunyai corak grafiti yang dilukis dengan tangan, mempunyai kaitan tersendiri C yang tersembunyi di depan dan sisi, dan dihiasi dengan tali berwarna dan carabiner yang mengingatkan hari-hari dari kem musim panas. Ada genius dalam penciptaan gila ini.

Ia adalah seorang jenius yang suka fesyen Diane Kruger juga. Pelakon itu memecut satu mata di luar tugas melihat hujung minggu dan sepenuhnya memeluk trend sporty dengan santai menyesuaikan pakaian perut Rebecca Minkoff hijau mereka dengan ransel Chanel dan mencetak slip-on tendangan. Kita harus mengatakan, Kruger bahu ransel dengan baik!

Lihat semua beg yang didambakan bahawa bintang-bintang membawa musim bunga ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 25 = 30

map