Aksesori Trendy ini Dijamin untuk Jual Kejatuhan Ini

Terbaik Fall 2017 Accessories
Kesopanan

Alexis Bennett

30 Okt 2017 @ 9:15 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami telah mengatakannya sekali, dan kami akan mengatakannya sekali lagi. Aksesori boleh membuat atau memecahkan rupa anda. Dan sementara kami akan sentiasa menghargai item klasik-seperti beg tangan hitam atau pam bogel-trend musim ini adalah tentang membuat kenyataan bertukar kepala dengan warna-warna terang dan corak grafik.

Trend itu tepat pada waktunya, terutamanya kerana kami akan mencabut jaket dan kot kulit hitam kami. Menambah pop warna dengan keseronokan, sarung tangan merah akan segera membuat pakaian hitam-hitam kelihatan seperti gaya jalan raya yang memenangi. Ini juga masa yang tepat untuk menaik taraf permainan perhiasan anda. Apabila ia datang kepada kalung, anda tidak boleh salah dengan sekeping loket emas. Dan anda akan mendapat mata bonus untuk melaraskan rantai. Plus itu benar-benar jatuh, jika anda tidak mempunyai headpiece bergaya. Tukar beanie asas anda untuk reka bentuk yang dihiasi atau topi anak lelaki yang pasti akan membantu anda memenangi pakaian terbaik.

VIDEO: Semak 30 Rings dalam 60 Seconds

 

Kami tidak akan menunggu terlalu lama untuk melompat pada trend ini. Beberapa barangan yang paling popular sudah menjual seperti gila. Tetapi jangan menangis. Kami telah menemui beberapa tempat di mana anda boleh mendapatkan tangan anda pada item yang paling diingini. Tidak kira jika anda teruja dengan anting-anting membuat kenyataan atau pengumpul beg tangan yang cantik, anda pasti akan jatuh cinta dengan trend aksesori utama musim ini. Teruskan menatal untuk membeli barang yang mesti dimiliki sebelum mereka hilang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map