Alicia Silverstone pada Kenapa Dia Memilih untuk Memakai Pakaian Digunakan

Alicia Silverstone adalah seorang wanita dengan perkataannya. Sebagai aktivis yang lama, Tidak tahu bintang telah sangat terbuka mengenai kedudukannya terhadap kezaliman binatang-sebab yang perlu ditanggalkan, mungkin kita tambah. Oleh itu, apabila Silverstone berkata dia menjalani gaya hidup yang sedar, dia bermakna, dan ia mempengaruhi setiap keputusannya dalam kehidupan, termasuk fesyen.

“Saya lebih suka pakaian vintaj, jadi anda tidak menggalakkan pengeluaran atau pengilangan yang berlebihan,” Silverstone memberitahu kami, memanggil Crossroads, Wasteland, dan Buffalo Exchange sebagai tempat kesukaannya untuk penjimatan. “Saya tahu saya akan keluar dari sana dengan almari pakaian yang baru yang saya boleh merasa sangat baik, kerana saya tidak perlu merasa bersalah di mana ia datang-saya mengembalikannya. pilihan gaya terpenting saya, dan itulah sebabnya kebanyakan yang saya pakai digunakan. “

Ia bukan hanya kehidupan peribadinya-dia bekerja dengan pereka pakaian pada set filem untuk memikirkan cara untuk wataknya memakai vintaj juga. “Terdapat satu filem dan kami mempunyai belanjawan bersenjata, dan keseluruhan almari pakaian dari Crossroads-ia hebat,” katanya. “Dan untuk Wanita Amerika, ia ditetapkan pada tahun 1970-an, jadi segala-galanya terpaksa menjadi vintaj -yang begitu indah. “

BERKAITAN: Cara Membeli Kedai Vintage, Menurut Pakar

Dan jika dia benar-benar mempunyai untuk membeli sesuatu yang baru? “Ia harus kapas organik dan pasti kekejaman,” katanya tegas. “Saya sangat menyedari apa yang saya beli, tetapi saya biasanya boleh mendapatkan semua yang saya perlukan dari kedai pakaian yang digunakan.”

Bagi strategi membeli-belah kedai simpanan beliau, tip nombor satu adalah untuk membawa seorang kawan yang berpendapat anda percaya. Dan kemudian, dia menyelamatkan masuk, atau dengan kata-katanya “Saya hanya pergi ke sana.”

“Saya mengeluarkan apa-apa yang mungkin, dan kemudian saya menghabiskan satu jam untuk mencuba segala-galanya,” katanya. “Ia memakan masa-usaha mungkin mengambil masa dua, dua setengah jam-tetapi ia sangat berbaloi.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 33 = 35

map