Alli Simpson, Jay Alvarrez, dan Lebih Banyak Perayaan Individu dalam Kempen Baru Aldo

ALDO campaign - LEAD
Dengan hormat dari Aldo

Kim Duong

Jul 24, 2017 @ 7:00 petang

Dengan akaun Instagram mereka yang sempurna, selfie tanpa pai, dan kaedah penetapan jet, kita tidak boleh membantu tetapi memberi perhatian kepada pengaruh sosial. Dan, Aldo bersetuju. Oleh itu, apabila jenama kasut dan aksesori melancarkan kempen baru yang memberi tumpuan kepada keperibadian, jenama tidak kelihatan lebih jauh daripada suapan Instagram mereka sendiri untuk membuang model. 

VIDEO: 30 Sneaker Dalam 60 Seconds

Donald Schneider, pengarah kreatif kempen, meletakkannya paling baik. “Kami mencari pemain sebenar dengan cerita untuk memberitahu, gaya inspirasi, dan kedalaman. Ini membolehkan kami pergi ke atas dan melampaui hanya mempamerkan penampilan yang ditetapkan dengan produk yang diberikan, tetapi [kami mempamerkan] rupa kepala-ke-kaki yang merasakan tunggal, relatable, dan aspirational kepada masyarakat Aldo. Kempen ini adalah perayaan gaya hebat yang boleh menimbulkan tindakan, memberi inspirasi kepada seseorang untuk menjalani kehidupan terbesar, paling berani, paling sengit. “

Anda akan melihat wajah-wajah yang biasa di # AldoCrew-Alli Simpson dan Jay Alvarrez kedua-duanya muncul, hanya untuk menamakan pasangan. Dan, anda akan belajar sedikit lebih banyak tentang apa yang mendorong motivasi kegemaran anda. Iklan tersebut mengandungi konsep “I ♥ …”, dan setiap tuan sosial media mengisi kosong dengan apa sahaja yang memberi inspirasi dan memberdayakannya. Lihat lagi dari kempen Aldo’s Fall 2017 di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 25 =

map