Amber Valletta dan Missy Rayder Adakah BFFs Anda Ingin Anda Ada dalam Kempen Terkini OUTNET

BREAKING: Persahabatan adalah dalam Musim Kejatuhan yang akan datang ini. Perlu bukti? THE OUTNET – destinasi destinasi anda untuk barang berjenama pada harga yang sangat luar biasa (maksud saya, kita bercakap 70% off Balmain) -Tetap iklan pengiklanan Kejatuhan / Musim Sejuk 2017, dan ia menampilkan Amber Valletta dan Missy Rayder sebagai kawan terbaik yang paling bergaya yang pernah ada. Kami fikir ini boleh menjadi permulaan skuad gadis baru (maaf, T. Swift).

VIDEO: Di Rumah Dengan Ambar Valetta

Ditembak oleh Riccardo Vimercati, kempen itu mengikuti model-model di sekitar London pada lawatan #friendshipgoals. Pencuri pals sekitar minggu fesyen, ambil kopi pada hujung minggu, dan dapatkan semua yang berdandan untuk malam yang glamor.

THE OUTNET FW17 - EMBED 2
Dengan hormat dari THE OUTNET

Iklan-iklan baru ini adalah kesinambungan kempen musim semi / musim panas yang OUTNET yang juga memberi tumpuan kepada “detik-detik semulajadi kegembiraan yang dikongsi antara rakan-rakan-sebuah konsep yang boleh dihubungkan dengan banyak orang”.

THE OUTNET FW17 - EMBED 1
Dengan hormat dari THE OUTNET

Jadi, jika anda tertanya-tanya: Ya, persahabatan adalah, adalah, dan selama-lamanya akan menjadi gaya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 16

map