An Ode To My (dan Summer’s) Fabrik Kegemaran: Linen

tk
Kesopanan

Taylor Reagan

Jul 23, 2017 @ 2:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Linen telah beribu-ribu tahun ke belakang untuk orang Mesir Purba menggunakan tekstil sebagai satu bentuk mata wang. Kerana ia adalah untuk membeli barang-barang yang anda inginkan dengan pertukaran bahan yang mudah, kain linen hari ini biasanya dijumpai sebagai sebahagian daripada almari pakaian harian kami (dan kami tidak mengadu).

Linen adalah kain yang terbentang dan kedutan, yang meletakkan beberapa orang dari bahan, tetapi secara peribadi, itulah sebabnya saya menyukainya. Pada bulan-bulan musim panas, anda tidak dapat menafikan bahawa anda suka mencari pakaian yang sempurna, bernafas atau pakaian yang mengalir yang membangkitkan dewi Yunani. Fabrik ini terletak dengan indah di mana-mana jenis badan, sambil menjaga anda (kelihatan dan terasa) sejuk dan selesa. Ya, ia berkerut sebaik sahaja anda duduk, tetapi itu adalah sebahagian daripada daya tarikannya. Kedutan yang sempurna dapat dilepaskan dengan getaran yang mudah didengarkan kita semua mendambakan, menghasilkan penampilan musim panas yang dicemburui.

Kami membundarkan beberapa bahagian kegemaran kami di bawah-kedai mereka sekarang dan dapatkan parti linen anda!

VIDEO: Musim Sejuk Tidak Datang: Tips Gaya Musim Panas dari Permainan bintang bintang Sophie Turner

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 80 =

map