Anda Boleh Akhirnya Membeli Mereka Sunglasses Dior Semua Selebriti Kegemaran Anda Cinta

Aviators adalah musim panas penting yang akan sentiasa dalam gaya. Tetapi hanya ada satu gaya tertentu yang selebriti benar-benar taksub dengan: Itu cermin mata hitam Dior So Real Pop. Rihanna dilihat memakai warna musim luruh popular 2017 kembali pada bulan Mei.

Dia berpasangan dengan kacamata hitam berjenis kuning dengan bibir merah yang tebal untuk bersiar-siar di New York City. Bingkai-bingkai yang cerah itu membuat baju T grafisnya kelihatan lebih sejuk dan rim logam diselaraskan dengan anting-anting dan kalung yang berkilat.

Bella Hadid menunjukkan kepada kita bagaimana cermin mata hitam yang serba boleh dapat melihat pop minima. Semasa berpindah ke Paris, Hadid menggoyang bingkai berwarna dengan pakaian putihnya. Kami suka bagaimana dia membuat rambutnya ditarik balik untuk membiarkan warna menjadi peringkat tengah.

Dior Sunglasses - Hadid - Embed
Marc Piasecki / Getty

Malah Olivia Palermo suka cermin mata hitam Dior So Real Pop. Fashionista memukul jalan-jalan New York yang memakai warna merah jambu dengan baju berkulit abu-abu dan skirt duyung, membuktikan bahawa cermin mata hitam adalah sempurna untuk melihat mana-mana.

Dior Sunglasses - Palermo - Embed
Robert Kamau / Getty

VIDEO: Pergi di Sebalik Pemandangan Rihai Dior Sunglasses Rihanna

 

Warna autum baru boleh didapati di butik-butik Dior sekarang. Dan anda boleh melihat Nordstrom, Saks Fifth Avenue, dan Bloomingdales.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 33 = 42

map