Anda Boleh Beli Pakaian Pretty Wanita Julia Roberts, Terima kasih kepada Asos

Kami tahu bahawa ’90-an sedang membuat kemunculan semula apabila para penjaja dan pelapik coklat mula muncul di seluruh tempat. Oh, dan kita tidak boleh lupa tentang seluar jeans ibu. Tetapi kebangkitan pakaian cut-out yang Julia Roberts memakai Wanita cantik mengesahkan bahawa trend fesyen dekad berada di sini untuk kekal.

Ingatlah watak Roberts yang memakai ketika dia diminta meninggalkan butik mewah di Rodeo Drive? Nah, Asos bekerjasama dengan Hunza G (jenama sebenar yang menciptakan rupa ikonik sekarang), dan bersama-sama mereka membantu kami menyebarkan Wadi Vivian dalam kami. Pakaian yang kini boleh didapati dalam warna hitam dan putih, dipanggil Crinkle Iconic Mini Beach Dress.

✿PRETTY WOMAN WOMAN AVESSABLE AVAILABLE @asos �� Datang di BLACK, RED or ROYAL BLUE adaan LIN LINK IN BIO ���� #HunzaG #Asos

Satu jawatan yang dikongsi oleh Hunza G (@ hunza.g) pada

VIDEO: Julia Roberts Is OrangWanita Paling Cantik 2017

Mengenai tag harga: Ini kelihatan sama dengan kos anda $ 215, tetapi Urban Outfitters, Revolve, dan Forever 21 mempunyai dupes yang berada di bawah $ 100. Pakaian itu dengan mudah boleh berganda sebagai kostum Halloween. Apa yang anda perlukan ialah baju merah untuk mengikat pinggang dan rambut palsu berambut perang. Anda juga boleh menuju ke us.asos.com untuk merebut sekeping sejarah sebelum terlambat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map