Anda Boleh Latihan dan Pergi ke Brunch di Tracy Anderson dan Talian Latihan Baru Jill Martin di QVC

Mencari pakaian serba boleh yang boleh saya pakai di mana-mana seperti mencari unicorn. Saya telah menemui baju, seluar, dan tumit yang boleh bekerja di pejabat, pada jam selamat, dan untuk rancangan hujung minggu semuanya pada masa yang sama. Tetapi dengan pengecualian sekeping athleisure di sana sini, pakaian gim selalu ada, baik, pakaian gim. Semua itu akan berubah. Tracy Anderson, pakar kecergasan yang telah mengukir mayat A-listers seperti Jennifer Lopez dan Kim Kardashian, bekerja sama dengan G.I.L.I. (oleh Jill Martin) untuk koleksi kecergasan serba boleh, dilancarkan di QVC.

“Saya sangat teruja bahawa Tracy akan menyertai keluarga QVC,” kata pelanggan Anderson, Gwyneth Paltrow. “Saya percaya bahawa setiap wanita harus mempunyai akses tidak hanya kepada kaedah dan kepakaran unik Tracy tetapi untuk aktivasi yang selesa, estetika menyenangkan dan direka untuk bertahan walaupun latihan yang paling sukar. “

VIDEO: Cara Dapatkan Badan Seperti Gwyneth Paltrow

 

Jika anda tidak biasa dengan teknik kecergasan Anderson, kami hanya akan mengatakan latihannya bukan untuk yang lemah hati. Dia menolak semua pelanggannya untuk menghadkannya, supaya gear latihan yang dapat dikekalkan adalah satu kemestian. Dan sebagai ibu yang sibuk dua, Anderson menghargai keping bahawa dia boleh memakai di mana-mana, bukan hanya gim. Dalam koleksi ini, anda akan mendapati bingkap serba boleh, seluar jogger, dan kegemaran peribadi saya: bodysuits.

“Bahagian kegemaran saya ialah bodysuit,” kata Anderson secara eksklusif InStyle. “Bodysuit adalah sesuatu yang benar-benar abadi. Saya telah memakai warna merah cerah dengan jins dan saya suka.”

“QVC sentiasa komited untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk yang unik yang menjadikan kehidupan mereka lebih mudah,” kata Rachel Ungaro, Naib Presiden Pembelian untuk QVC mengenai pelancaran koleksi itu. “Lebih-lebih lagi, kami mendengar bahawa para pelanggan kami mengidamkan aktivit yang menunjukkan prestasi yang baik di gim dan kelihatan hebat semasa menjalankan tugas atau bersantai dengan keluarga dan rakan-rakan, sebab itulah kami begitu teruja untuk bekerja dengan Tracy dan menggabungkan kepakaran kecergasannya dengan GILI gaya yang pelanggan tahu dan suka. “

Berita baik tidak berhenti di sana. Harga sangat berpatutan, dari $ 24 hingga $ 150.

Inilah kerjasama pertama untuk G.I.L.I. jenama, dan memilih Anderson adalah pilihan cemerlang. “Saya sangat suka dapat bekerja dengan Tracy pada koleksi ini, menggabungkan kepakaran kecergasannya dengan semangat saya untuk mencipta pakaian untuk wanita dari semua bentuk dan saiz,” kata Jill Martin, Pengarah Kreatif GILI “Saya benar-benar percaya bahawa kami telah membuat gabungan sempurna keselesaan, estetika dan prestasi. “

Pengumpulan tidak secara rasmi jatuh sehingga 5 Jun pada pukul 8 malam EST. Tetapi sekurang-kurangnya kami telah mengintip ke dalam gambar di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 9 =

map