Anda Boleh Memiliki Heat $ 165 Heels Angelina Jolie Wears All the Time

TK
Stefan Rousseau – WPA Pool / Getty

Alexis Bennett

Jun 04, 2018 @ 1:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Dari karpet merah ke trotoar Hollywood, Angelina Jolie, tidak syak lagi, selalu tersekat. Pasti, wajahnya yang sempurna simetri mungkin ada kaitan dengannya, tetapi kita juga harus memberi kredit kepada gaya klasiknya. Pakaian Jolie sentiasa elegan dan berkemas hanya dengan jumlah yang tepat bakat. Tetapi, yang paling penting, dia tidak perlu bimbang melihat kembali gambar-gambar lama dan mengkritik pilihannya kerana kebanyakan pakaiannya tidak akan keluar dari gaya. Exhibit A: Heels Everlane.

Dari masa ke semasa, Jolie telah melihat mengenakan Heels Editor ($ 165; everlane.com). Mereka seolah-olah dia pergi untuk segala-galanya, dari berlari ke mesyuarat untuk berjalan anjing itu. Kami juga melihat pelakon yang berlari-lari melalui lapangan terbang di pam-pukulan kaki yang selesa.

VIDEO: Lihat Cape Angelina Loves Jolie yang Suka

Dan itu bukan satu-satunya perkara yang Jolie suka dari jenama langsung kepada pengguna. Dia memakai baju baju kasmir Everlane, loafers, jaket pengebom, dan beg tote berkali-kali. Tinjau ke bawah untuk melihat sebahagian daripada barang-barang Everlane Jolie tidak sepatutnya mendapat cukup.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 74 =

map