Anda Guys, Céline Dion Mempunyai Koleksi Sunglasses Terbaik

Celine Dion Sunglasses
Marc Piasecki / Getty

Alexis Bennett

27 Jul, 2017 @ 7:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Um, bolehkah kita meluangkan sedikit masa untuk mengagumi Céline Dion secara konsisten pada gaya titik, lebih khusus koleksi koleksi cermin mata hitamnya? Kami sentiasa duduk di tepi kerusi kami menunggu untuk melihat apa yang Dion dan stylist Law Roach akan datang dengan seterusnya. Dan biasanya, dia memakai warna cantik yang kami dengan senang hati akan mengosongkan akaun bank kami.

Apa yang paling mengagumkan: keupayaan Dion untuk menarik apa-apa bentuk bingkai. Dari aviator reflektif hingga ke mata kucing yang besar, dia sangat bersenang-senang menukar gayanya. Dan kita mencintai setiap saat.

VIDEO: Semak Céline Dion’s “Beauty and the Beast” Song

 

Sekiranya anda ingin tahu bagaimana anda boleh mendapatkan tangan anda pada cermin mata hitamnya, teruskan menatal untuk semua butiran.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 33 = 35

map