Apa yang Akan Dipakai untuk Parti Super Bowl pada 2018

TK
Cindy Ord / Getty Images

Alexis Bennett

Feb 02, 2018 @ 3:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jadi anda tidak memberi perhatian kepada bola sepak sepanjang musim ini, eh? Atau mungkin anda mahu tetapi pastikan anda kelihatan lebih comel untuk permainan besar pada hari Ahad. Nah, awak telah datang ke tempat yang betul. Di hadapan, anda akan dapati beberapa idea baru tentang apa yang akan dipakai pada pesta Super Bowl.

Peminat patriot, saya tahu ia mungkin menggoda untuk mencabut pakaian itu dari tahun lepas. Tetapi kami mempunyai beberapa potongan terkini yang akan membuat peralatan anda berasa seperti baru lagi.

Peminat Eagle, kita tahu sudah beberapa saat sejak kamu menuju Super Bowl (sejak tahun 2004, tepat). Jadi ini adalah masa anda bersinar dengan momen utama yang akan membuat pasukan anda bangga.

Jadi dapatkannya dan temukan tiga pakaian yang akan membantu anda membuat keputusan untuk memakai pesta Super Bowl.

VIDEO: Adakah Justin Timberlake Bertanding di Super Bowl dengan Janet Jackson?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 86

map