Apa yang Akan Dipakai untuk Temubual Kerja di Winter

Kedai rupa: 1. Teori blazer, $ 425; net-a-porter.com 2. Daniel Wellington menonton, $ 199; danielwellington.com 3. Koleksi B oleh Bobeau, $ 40 (asal $ 78); bobeau.com 4. Cukup Menjadi beg, $ 58; simplybe.com untuk gaya yang sama 5. Blus Isabel Marant, $ 258 (asal $ 430); net-a-porter.com 6. Anugerah Muse 9, $ 129; the9thmuse.com 7. Bot Boohoo.com, $ 48; boohoo.com

Snagged wawancara kerja? Tahniah! Hari Temu Wawancara, orang yang anda akan bercakap akan memainkan peranan Pengurus Hiring dalam Keperluan Calon Berkelayakan, sementara anda akan memainkan Calon yang Layak Berkelayakan. Jadi berpakaian bahagian! Pergi untuk blazer klasik dan amp dengan pakaian bersatu memaparkan hem memanjang. Lapisannya di atas blaus hanya untuk mengintip pinstripes profesional. Kemudian memerangi cuaca musim sejuk dengan ketat legging, seperti pasangan DKNY ini, dan kasut block-heeled. Dan akhirnya, menghidupkan daya tarikan. Mudah, betul?

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map