Apa yang Harus Dipakai dengan Setiap Jenis Bodysuit

Bodisuits - Lead
Broadimage / REX / Shutterstock

Andrea Cheng

Jun 11, 2016 @ 2:45 petang

Kami akan menjadi terdahulu mengenainya: Bodhisuits mempunyai kelemahan mereka. Kita semua tahu giliran terbesar: perlu melepaskan setiap kali anda perlu menggunakan bilik mandi (ia boleh menjadi komitmen). Dan orang-orang yang bersenggaraan sukan yang mudah tersembunyi masih boleh menjadi tidak selesa.

Tetapi dengarlah kita mengenai sifat-sifatnya. Seorang bodysuit pada dasarnya menggandakan pakaian shapewear-slims dan licin. Dan seri terbesarnya? Membuat tucking dan mengulang semula masalah yang tidak diterbitkan. Itulah sebabnya bodoh telah berkembang daripada menjadi leotard untuk ballerinas (atau ballerinas palsu jika anda seorang peminat kelas barbar) untuk menjadi pilihan Ia-keping untuk gaya elit gaya selebriti. Kendall Jenner dan Kim Kardashian sama-sama mengisytiharkan cintanya untuk satu sekeping-jika tidak bersuara secara terang-terangan, dengan pasti ada jenama seperti Alix, Elisabetta Franchi, atau Yeezy. Emma Roberts, juga adalah peminat bodysuit, mengintegrasikan mereka ke dalam pakaian luar tugas beliau dengan berpasangan kasual bersulam yang bersatu dengan suar denim pinggang tinggi.

Dan bodysuit sendiri telah datang jauh. Ada bodysuits butang-down, potongan belakang terbuka, dan satu-bahu yang seksi. Kita boleh pergi, tetapi yakinlah, ada satu untuk setiap kesempatan. Sebagai bukti, kami memilih lima bodysuits kegemaran kami dan memberikan setiap pasangan berpinggalan tinggi (untuk menonjolkan garis pinggang dan membuat siluet jam petualang) yang bekerja untuk pelbagai acara. Dari tempat kerja ke perkahwinan musim panas, belilah kombo bodysuit ini, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 37

map