Apa yang harus dipakai di bawah pakaian musim panas

Makan malam To Celebrate Glamour's June Success Issue Hosted By Glamour Editor-in-Chief Cindi Leive & Maiyet Co-Founder Kristy Caylor
Stefanie Keenan / WireImage
Andrea Cheng
(Teks)

dan Jenna Pizzuta
(Pasaran)

Jul 08, 2018 @ 12:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jujurlah: Potongan musim panas pada dasarnya berada dalam kedudukan berdasarkan kelegapan, dari semata-mata semata hingga telus. Sekali temps mula meningkat, terdapat cenderung penurunan dalam kain (kedua-dua berlebihan dan berat), dan seterusnya, peningkatan dalam cabaran sartorial.

Ini masalah yang memberi kesan kepada set Hollywood, tetapi juga bernasib baik, sesetengah selebriti kegemaran kami telah membuktikan pembaikan bergaya kepada masalah pakaian biasa. Pada suatu majlis petang, rupa Rashida Jones adalah genius semata-mata dan pelajaran tentang cara menarik pakaian berpakaian seperti pro. Dia memberikan gaun panjang renda hitam seksi yang dipintal berputar (dan sedikit offbeat) dengan meletakkannya dengan baju baju putih yang garing.

Sebagai penyokong utama kesopanan awam, kami mengambil persembahan musim panas yang mengagumkan, yang terdiri daripada topi merajut terbuka untuk pakaian yang tidak jelas, dan ditambah dengan setiap masalah bermasalah dengan penyelesaian untuk apa yang dipakai di bawahnya. Tiada perniagaan berisiko di sini.

VIDEO: 3-Stylin ‘: Tiga Cara Memakai Pakaian Slip

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 84 =

map