Apa yang patut dipakai untuk pergi mendaki ketika anda seorang gadis fesyen

Ibu bapa Trap LEAD
ihsan
Andrea Cheng
(Teks)

dan Kristina Rutkowski
(Pasaran)

30 Apr 2018 @ 12:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

“Saya seorang gadis bandar yang baik,” adalah tindak balas Carrie Bradshaw ketika Aidan memintanya untuk menyertainya di “kabin negara “nya untuk musim panas (menonton: musim empat episod sembilan” Seks dan Negara “untuk cepat SATC penyegaran). Dan ia adalah milik saya apabila teman lelaki saya yang sangat aktif, yang sangat di luar rumah itu melancarkan pelan musim panas impiannya oleh saya pada permulaan musim: untuk menghabiskan setiap hujung minggu hiking upstate.

Tetapi sebelum saya dapat menolak idea itu dan menghancurkan impiannya sepenuhnya (kerana, alam semula jadi), saya menghentikan diri saya pada prospek yang menarik untuk menghibur bersama-sama pakaian anak-anak perempuan yang diilhamkan oleh landasan jatuh. Gucci menghantar pengambilalihan pada boot hybrid boot di landasan pacu semasa Milan Fashion Week, dan Balenciaga berlandaskan taman sporty yang berani, sporty dengan jahitan semasa pertunjukan Paris. Jelas sekali, teman lelaki saya bukanlah satu-satunya yang terpikat dengan Outdoors Besar. Dan jika saya akan melakukan hal-hal mendaki ini, mengikuti jejak jejak, mengenalpasti tumbuhan (?) – maka mungkin juga komit dan berpakaian bahagian.

Nah, pada dasarnya saya adalah Meredith dari Perangkap Ibu Bapa semasa kenaikan pertama saya (tanpa pranks Lindsay Lohan), tetapi sekarang saya telah terselamat beberapa laluan, saya merasa cukup yakin untuk memberikan pengetahuan, seperti pelapisan adalah penting, seperti menanam ransel dengan makanan ringan, atau bahkan hanya membawa ransel (dan tidak mengatakan, klac). Saya telah mengambil semua yang saya pelajari dan menyusun senarai semak 12 item tentang apa yang anda, seorang gadis fesyen, perlu memakai atau membawa semasa kenaikan. Tatal ke kedai untuk setiap sekeping, tetapi first: Bolehkah seseorang memberikan saya Evian saya?

VIDEO: Legging Terbaik untuk Berjalan

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map