Ariana Grande Debutkan Pandang Baru Edgy untuk Pelancongan Wanita Berbahaya

Ariana Grande Tour Outfits - LEAD
Kevin Mazur / Getty

Andrea Cheng

Feb 06, 2017 @ 2:00 petang

Bertemu Ariana Grande yang baru. Untuk dia Wanita Berbahaya pelancongan dunia, yang bermula pada hari Jumaat di Phoenix, Ariz dan akan berlangsung sehingga 17 Jun di Itali, puteri pop menumpahkan pemalar biasa pada tahapnya (walaupun tidak sepenuhnya, jangan risau, kuda tingginya masih ada) – Awak tahu, skirt yang cantik, cantik, estetika girly-dan menemui rupa baru di streetwear.

“Ini mengenai membuat Ariana dewasa, berkahwin dengan bayangannya dengan apa yang berlaku dalam fesyen sekarang, jadi tema besar adalah sukan-segala-galanya besar, ada tali di mana-mana, dan perkakasan sejuk,” kata pereka Bryan Hearns, yang bekerja rapat dengan Grande stylist Law Roach untuk menyiapkan dua daripada lima mencari lawatan. “Ia pasti lebih tegang, lebih dewasa, tetapi masih suka bermain dan muda.”

Dia membandingkan gaya barunya dengan Rihanna, getaran yang lebih sejuk dan santai, berbanding sesuatu yang “dilakukan.” Terdapat puncak-puncak tanaman yang sporty dengan seluar panjang yang mengingatkan TLC pada tahun 90-an (siluet pilihan baru), pakaian monochromatic dalam warna neutral (putih, kelabu, dan kebanyakannya hitam), dan campuran label buzzy berlapis, termasuk Balenciaga, Off-White, dan Vetements. “Walaupun cara muzik dipotong, ia sangat berbeza,” kata Hearns. “Ia tidak seperti lagu-lagu asal, ia lebih perangkap. Ada campuran yang baik untuknya.”

Apa yang pasti dia mahu mengelakkan: cincin bersinar tinggi, perhiasan atas-atas-pada asasnya, apa-apa bentuk kecerahan biasanya terdapat dalam pakaian tradisional. Dia berhenti. “Well, ada satu pandangan, di mana dia memakai choker berlian yang besar,” katanya. “Tetapi ia dilakukan dengan cara yang sangat bergaya-sangat moden.”

VIDEO: Ariana Grande Wanita Berbahaya Pelancongan Tour

 

Dia bercakap tentang rupa pembukaan, yang mengangguk ke estetika lama. Diilhamkan oleh Audrey Hepburn, paparan ini memaparkan bodysuit leher tinggi dengan skirt separuh yang duduk di atas rupa-rupa yang direka hari sebelum pertunjukan. “Saya terbang keluar hari sebelumnya, dan kami diberitahu untuk mencipta wajah baru,” kata Hearns. “Saya tidur selama empat jam. Ia adalah tekanan, tetapi ia menarik.

Dari lakaran ke panggung, lihat Grande’s Berbahaya Wanita kelihatan, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 32

map