Asas Mewah Kegemaran Anda Merek Dikeluarkan Kapsul Terjangkau

Mott Crepe BF Blazer
Teori

Ruthie Friedlander

Aug 03, 2018 @ 3:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Baca bagaimana sejuk ini:

Tahun lepas, pekerja muda Theory telah dimasukkan ke dalam kumpulan dan digalakkan untuk menghasilkan idea-idea baru untuk syarikat berusia 21 tahun itu. Mereka diminta memikirkan perkara seperti kemampanan, kedermawanan, dan sudah tentu, produk. Akibatnya, Kapsul 2.0 dilahirkan sebagai cara untuk bercakap dengan pelanggan yang lebih muda; seorang wanita yang mencari kualiti yang sama yang kita kenali dan suka teori, tetapi tidak mempunyai akaun cek untuk membeli lagi.

BERKAITAN: Teori mengetengahkan Theory 2.0 Capsule Collection

Hasilnya? Satu kumpulan bergaya mesin yang boleh dibasuh, dijahit di sekitar 30 peratus lebih rendah daripada garisan koleksi Theory. Penyebaran kedua 2.0, yang dilancarkan minggu ini, dan ia telah dipakai oleh Laura Harrier dan Jennifer Lawrence (gasp!). Dan kita mahu setiap. tunggal. item. Terutama musim ini sejak potongan-potongan menyentuh banyak trend kejatuhan kegemaran kami seperti menyesuaikan dan suede.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

Kedai kegemaran kami, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 26

map