Ashley Graham Stars dalam Kempen Sporty untuk Talian Activewear Plus Plus Baru Selamanya

Selesaikan talian aktif baru selama-lamanya 21 telah tiba, dan koleksi itu dipimpin oleh model wajah Ashley Graham yang cantik dan biasa.

Semalam, label itu mengumumkan penambahan jajaran itu kepada tawaran bersaiz plusnya dan mengeluarkan imej kempen Graham, di mana dia digambarkan memakai bra sukan marmar-cetak dengan sarung kaki capri marmar dan hitam. Koleksi awal juga termasuk pelana panel mesh, bras sukan zip zip, hoodie dalam pelbagai gaya, dan banyak tops comel. Bahagian yang terbaik? Segala-galanya masuk di bawah $ 30 dan semuanya boleh didapati di forever21.com dan di kedai sekarang. 

BERKAITAN: Model Plus-Size Ashley Graham Mahu Menjadi “Versi Curvier” Heidi Klum

Tidaklah menghairankan bahawa peruncit akan mengetuk Graham untuk gambar-model dalam-permintaan yang membintangi lima penutup majalah tahun lalu dan ditimbulkan untuk iklan terkenal yang muncul pada tahun 2015 Sukan Illustrated Isu Swimsuit. Dan untuk memulakannya 2016, dia baru dinamakan Forbes30 bawah 30 senarai untuk Seni dan Gaya. Bercakap tentang seketika. Berikut adalah untuk melihat lebih banyak kecantikan di masa depan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 85 =

map