Ashley Nell Tipton Lancar Label Swasta yang Diharapkan

111617_ashley_nell_tipton_launch_lead
Trevon James

Lashauna Williams

22 Nov, 2017 @ 5:00 petang

Ada sesuatu tentang Ashley Nell Tipton. Dia telah menguasai TV realiti Landasan Projek, kolaborasi pasaran massa dengan JCPenney, dan mencipta gaya yang tersendiri. Dan itu bukan semua.

VIDEO: Malam Hari Plus Plus kelihatan diilhamkan oleh Ashley Graham

 

Kami telah menunggu bakat ini untuk melancarkan koleksi senama sendiri dan akhirnya, saat ini kami telah menunggu untuk tiba! Tipton hanya melancarkan label peribadinya sendiri termasuk pelbagai keping yang akan memahat dengan baik dengan almari pakaian sedia ada anda. Koleksi 14-piece termasuk keperluan seperti bodysuits dan baju baju. Tetapi bagi mereka yang menginginkan kelebihan, ada sesuatu untuk anda juga.

BERKAITAN: Ashley Nell Tipton Cukup Membuat Penyesuaian Lemari Pakaian Anda Lebih Mudah

Pikirkan skirt penuh, pakaian grafik, dan seluar pendek biker dengan kain renda (sesuai untuk meletakkan di bawah dukes daisy atau minidresses). Juga lihat tiga gaya eyewear dan 24 (ya, 24) kepingan perhiasan yang sesuai. Semuanya berkisar antara $ 24 hingga $ 99. Pada harga itu. anda mungkin mahu berbelanja hebat dan membeli beberapa keping.

Tatal ke bawah untuk melihat beberapa kegemaran kami dan kedai koleksi penuh di ashleynelltipton.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 56

map