Baru-baru ini Bralettes Boleh Jadi Comfiest Pernah

Sama ada anda sudah menjadi peminat MeUndies atau anda tidak pernah mendengarnya, kami fikir anda akan terus membaca, terutamanya jika anda suka selesa pada setiap masa hari (siapa yang tidak?). Bagi mereka yang tidak biasa, mereka adalah jenama seluar berasaskan langganan, dan kami tidak membesar-besarkan apabila kami mengatakan bahawa mereka mungkin undi paling comit yang anda dapati (walaupun Kylie Jenner dan Bella dan Gigi Hadid adalah peminat).

Menginap dengan selesa di @meundies Masa untuk melompat di atas katil selepas minggu yang panjang ini. ❤️

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Apa yang membezakan produk mereka adalah fabrik, yang diperbuat daripada Lenzing MicroModal-serat yang bersumber secara lembut dan mampan dari pokok beechwood. Mereka cara yang lebih lembut dan lebih panjang dari laci kapas purata anda, yang sebenarnya adalah kombinasi yang sempurna dari atribut yang anda mahukan dalam pakaian.

BERKAITAN: 4 Ultra-Chic Memandang bahawa Menunjukkan Bra Fave Anda

Terdapat dalam gaya untuk lelaki dan wanita, jenama itu memakai beberapa asas yang berbeza, dari pakaian santai hingga t-shirt untuk kaus kaki, dan hari ini, 22 September, mereka melancarkan bralettes-dan yep, mereka dibuat dari yang sama kain ajaib. Kami agak teruja mengenainya, kerana coli tidak biasa dikenali sebagai selesa (seperti, sama sekali).

VIDEO: Koin: 5 Pieces of Swag Travel to Keep You Comfy

Harga pada $ 28 untuk warna pepejal dan $ 32 untuk cetakan, coli juga berpatutan. Beberapa warna dan corak yang boleh anda harapkan ialah Black, Heather Grey, Moss, Cabernet, Orchid, Wave Blue, Coral Hidup, Lap Kemenangan (checkerboard), Stripes Forever, dan Cadet Ruang, yang semuanya boleh anda lihat di laman web ini dalam pelbagai undies semasa. Dan bahagian yang terbaik adalah bahawa kedua-dua gaya U-Back dan T-Back-kedua-duanya tanpa underwire. Bralettes ini pasti akan membawa tahap keselesaan maksimum.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 82

map