BCBG Max Azria Toasts hingga 25 Tahun dengan Membawa Rekaan Terbaik mereka

Selamat ulang tahun, BCBG Max Azria! Untuk meraikan Ulang Tahun ke-25, jenama itu telah mewujudkan “Hidup Bon Chic Life,” sebuah pameran retrospektif yang indah yang digemari dari kegemaran masa lalu dari koleksi mereka. Koleksi hits terbesar mereka memberi gambaran kepada orang ramai tentang proses reka bentuk studio fesyen mereka, kempen pengiklanan tahun-tahun yang lalu, dan berjalan-jalan di lorong ingatan karpet merah mereka.

Selain itu, untuk mengucapkan terima kasih kepada pelanggan mereka, BCBG Max Azria melancarkan Shop Popup Arsip Runway, pengalaman membeli-belah edisi khas di pameran dan dalam talian di mana pelawat boleh membeli barang-barang popular dari koleksi masa lalu dengan diskaun utama-70% dari harga runcit asal. Nasib baik, untuk peminat yang tidak boleh membuatnya terdahulu, anda masih boleh membeli gaya corak landasan arkib dalam talian mulai hari ini di bcbg.com.

“Hidup Bon Chic Life” akan dibuka kepada orang ramai pada 3, 4, dan 10 Mei dari 12 p.m. hingga pukul 5 petang di Ibu Pejabat Korporat BCBG di Los Angeles (2761 Fruitland Ave., Vernon, 90058). Pengunjung juga akan berpeluang untuk kembali dan mendapatkan bergaya dengan membeli jaket motosikal satu-satunya-jenis (hanya 25 dicipta) yang akan dijual sepanjang tempoh retrospektif, dengan 100% hasil yang akan pergi ke LA Terbaik , yang diselia selepas pendidikan sekolah, pengayaan, dan program rekreasi untuk kanak-kanak sekolah rendah di Los Angeles.

Bersedia untuk membeli barang terbaik BCBG Max Azria? Klik melalui galeri kami untuk melihat potongan kegemaran kami dari Arkib Arkib Pop-Up yang terdapat dalam talian hari ini!

Tiffany Faure

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 8

map