Beli Pippa Middleton’s $ 35 Kasut dan Lebih Faves Terjangkaunya

Pippa Middleton - Affordable Shoes
Berita Splash

Alexis Bennett

Jul 17, 2017 @ 5:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pippa Middleton dengan cepat menjadi bintang gaya kegemaran kami untuk mencari kasut yang berpatutan dan bergaya. Sudah tentu, dia suka Manolo Blahniks. (Bukankah kita semua?) Tetapi setiap sekarang dan kemudian, dia meletakkan kami pada jenama yang tidak akan memecah bank.

Baru-baru ini, dia kagum pada Wimbledon di Hush Puppies. Ya, jenama kasut yang sama mungkin anda kembali ke sekolah menengah. Ia bukan sahaja untuk kanak-kanak. Mereka mempunyai beberapa tumit yang menakjubkan yang comel dan selesa. Dan bahagian yang terbaik: Mereka sangat murah. Warna yang tepat yang dipakai oleh Middleton dengan pakaian Tephi off-the-bahu ($ 496; tephi.co.uk) tidak lagi tersedia, tetapi anda boleh mencetak versi hitam, tan, atau navy untuk serendah $ 35 di Amazon . Itu kurang daripada seminggu frappuccinos di Starbucks.

VIDEO: Lihat Momen Gaya Terbaik Pippa Middleton

 

Dan itu bukan satu-satunya hak kos efektif yang Middleton telah mengenakan memakai. Terdapat lebih banyak gaya di bawah bahawa anda masih mempunyai masa untuk mendapatkan tangan anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map