Beli tren terbesar jatuh sebelum semua rakan anda.

Puff Sleeve Blouse
Kesopanan

Alexis Bennett

Sep 05, 2017 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ingatlah lengan baju yang lebih besar daripada hidup ini dari tahun 80-an? Nah, rupa bengkak itu membuat kemunculan besar. Saya tahu anda mungkin berfikir bagaimana mungkin ini. Tetapi trend ini tidak mempunyai getaran buruk-’80s-prom sama sekali. Pereka bentuk telah menemui cara untuk menjadikan lengan bengkak itu benar-benar kelihatan sangat menyanjung, dan itulah sebabnya anda akan melihat rupa moden di mana-mana kejatuhan ini.

Daripada bahu pemadat dengan pad kotak, pereka mengumpul beberapa inci tambahan bahan, yang menambah kesan dramatik namun elegan untuk lengan. Kadang-kadang jumlahnya meningkat di sekeliling bahu, dan kali lain perincian bengkak diserlah di sekitar kawasan pergelangan tangan. Sama ada cara, lengan yang moden dimoderkan, dan mereka dengan serta-merta mencipta ilusi yang membuat tangan kelihatan lebih ramping.

VIDEO: Semak Jacket ’80s-Inspired Kat Graham

 

Perincian yang memukau itu terdapat pada banyak item musim ini, dari jaket kulit ke kemeja T-down. Itulah sebabnya kami menjadikannya cara kegemaran kami yang baru untuk kekal hangat pada musim gugur ini. Anda boleh memberikan cobakan, juga dengan membeli-belah puff lengan yang kami sayangi di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 89

map