Beli Trend Denim yang Diilhamkan ’90an Mengambil Fesyen Dengan Ribut

TK
Acielle / Styledumonde.com; Sulaman oleh LaughingWife

Alison Syrett Cleary

06 Apr 2017 @ 10:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ingatlah hari-hari ketika denim kaku, lurus kakinya dianggap dowdy dan bertarikh? Anda tahu, seperti ewww …seluar jeans ibu. Tetapi apabila orang-orang gaya menggabungkan pandangan semasa detik-detik normal yang sangat buruk pada tahun 2014, sesuatu mula beralih. Kami mula mengamati semua kenangan 90-an yang berkaitan dengan gaya sekolah lama dan berpotensi sepenuhnya.

Dan oh, bagaimana ia telah direalisasikan! Hari-hari ini, siluet telah disegarkan sepenuhnya untuk fesyen abad ke-21 dengan perhatian baru yang bijak untuk menyesuaikan diri-melihat pasangan vintaj yang diproses semula di Redone dan Denim Refinery-dan rawatan fabrik serba banyak yang berkisar dari hemp gelang untuk menyedihkan ke biru indigo yang mendalam. Di bawah, kedai 9 pilihan-saat-saat yang kita taksub dengan sekarang.

VIDEO: Closet Rahsia: Bagaimana Untuk Menyegarkan Denim Anda

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 59

map