Bella dan Gigi Sister Lama Alana Hadid Melancarkan Sunglasses

Alana Hadid Eyewear - LEAD
Kesopanan

Andrea Cheng

Feb 02, 2017 @ 5:15 petang

Fakta yang terkenal tentang Alana Hadid: Dia adalah Gigi dan adik perempuan Bella yang lebih tua. Fakta yang kurang diketahui tentangnya: Dia seorang peminat kacamata – dia memiliki ke atas 100 pasang (dia menyimpannya dalam kes-kes kacamata vintaj, FYI). Oleh itu, ia adalah semulajadi bahawa dia mengubah obsesinya menjadi perniagaan, bekerjasama dengan ayah Mohamed untuk melancarkan Hadid Eyewear.

“Kami sentiasa mahu melakukan sesuatu, dan dengan aksesori anda boleh menjadikannya uniseks,” kata Hadid kepada kami. “Kami mahu sesuatu yang mewakili seluruh keluarga kami, dan kami pasti menginginkan sesuatu untuk semua orang, untuk mempunyai pasangan yang sesuai dengan setiap wajah, setiap keperibadian.”

Baris ini dilancarkan dengan enam gaya, masing-masing dalam dua warna yang berbeza (lebih banyak warna akan dilancarkan pada minggu-minggu yang akan datang, dan pasangan clip-on dijangka akan dilancarkan pada bulan Mac), dan semuanya direka untuk menjadi rata-rata. Bagi Hadid, adalah penting bahawa penonton sasaran mereka adalah semua orang. Dan tidak, dia tidak menjadi hiperbola (“Saya mahu memastikan tiada apa-apa pengecualian,” tegasnya). Dinamakan sempena cara memburu dunia keluarga Hadid, sepasang bingkai mata kucing yang elegan yang dikenali sebagai “Runway,” sementara gaya seperti perisai badass dilabelkan sebagai “Pasport Control” (kegemarannya sendiri).

VIDEO: Bagaimana Mendapat Abs Seperti Gigi Hadid

 

“Saya sangat teruja oleh keluarga saya, dan saya mahu sesuatu yang mewakili kita, dan kita sentiasa bepergian,” jelasnya. Apabila ditanya sama ada Bella atau Gigi mengatakan apa-apa dalam reka bentuk, dia berkata, sama sekali. “Segala perkara yang saya lakukan, saya bercakap dengan adik-beradik saya, saudara lelaki, dan ibu bapa, jadi mereka pasti melihatnya dari awal hingga akhir,” katanya. “Maksud saya, kita saling terobsesi, dan kita menyokong semua yang dilakukan oleh orang lain, saya rasa seperti cermin mata hitam ini adalah bayi mereka, kita juga terlibat dalam proses bersama-sama.

Hadid Eyewear (harga antara $ 149 dan $ 169) kini boleh didapati di hadideyewear.com dan shopbop.com, dan bagi setiap pasangan cermin mata hitam yang dijual, mereka akan mendermakan lima peratus jualan bersih kepada Visi Yayasan Kanak-kanak, sebuah organisasi bukan keuntungan didedikasikan untuk memberikan penglihatan kepada kanak-kanak yang mengalami gangguan optik dan buta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map