Berlian adalah Rakan Terbaik Perempuan: Lihatlah Aksesori Kegemaran Kim Kardashian

Kim Kardashian's Diamonds
Getty Images; Sipa USA

Rita Kokshanian

22 Mei 2014 @ 4:42 petang

Pernikahan Kim dan Kanye semakin dekat. Dalam beberapa hari kebelakangan ini, rakan-rakan dan ahli keluarga Kardashian-Wests yang tidak lama lagi telah membuat jalan mereka jolie Paris untuk menari pasangan itu. Dan sementara semua orang berspekulasi apa pakaian yang akan dipakai pengantin perempuan (termasuk kami!), Kami sama-sama tertarik dengan aksesorisnya. Tidak rahsia lagi bahawa Kim suka berliannya. Sama ada dia berada di permaidani merah atau hanya menjalankan tugas dengan bayi Utara, gadis ini sentiasa bersukan dengan serius. “Saya suka bahagian-bahagian besar dan chunky,” kata bintang realiti sebelum ini InStyle.

Dan walaupun Kim telah melihat kepingan sukan dari DanniJo serta beberapa perkara yang lebih halus, setiap hari oleh selebriti Jennifer Meyer, perhiasannya adalah Lorraine Schwartz. Schwartz merancang cincin pertunangan berlian cermin 15-karat yang “D-sempurna” yang Barat memberi Kardashian kembali pada Oktober.

Klik melalui galeri kami untuk melihat permata yang paling mempesonakan di Kardashian, dari kerongsang berlian yang berlapis ke anting-anting drop berlian yang berharga. Beritahu kami, apa perhiasan yang anda fikir Kim akan memakai pada hari besar?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 28 =

map