Bet Anda Tidak Lihat $ 33 Rahasia Kate Hudson Berpakaian ke Golden Globes

Ia sentiasa menarik untuk melihat semua gaun cantik di Golden Globes. Tetapi kadang-kadang bahagian pertaruhan tentang pakaian glamor adalah butiran yang tidak dapat kita lihat. Kali ini, kami tidak bercakap tentang Spanx yang memusnahkan badan, tetapi rahsia $ 33 yang Kate Hudson memakai gaun Valentino. Pakaian semata-mata menunjukkan sedikit kulit, tetapi Hudson mampu mengekalkan kakinya selesa semasa malam sejuk di Los Angeles dengan Wolford Naked 8 Tights ($ 33; neimanmarcus.com).

Anda boleh memikirkan pakaian ketat ini sebagai asas dalam bentuk pantyhose. Tiada siapa yang akan dapat memberitahu anda memakai mereka terima kasih kepada benang yang ringan dan lentur yang agak tidak kelihatan. Bahagian yang terbaik: Ketat akan meninggalkan kaki anda dengan airbrush tanpa sebarang solekan atau losyen penyamakan. Dan ya, anda juga boleh pergi tanpa disentuh dengan sandal kerana kaki tidak diperkuat.

VIDEO: Lihat Globe Golden Glamorous Moments Merah Karpet

 

Jadi, walaupun anda memakai kasut terbuka dan pakaian yang sihat seperti Hudson, yang dilapisi dengan seluar Commando ($ 48; bloomingdales.com) -mungkin anda masih yakin dengan mengetahui kaki anda akan kelihatan baik dari setiap sudut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map