Bintang Gaya Jaket Bergaya yang Memakai Spring ini

Blake Lively Red Vinyl Jacket
Gotham / Getty Images

Alexis Bennett

28 Feb, 2018 @ 1:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Anda sudah tahu bahawa mempunyai jaket kulit di dalam almari anda adalah must-have untuk musim bunga. Tetapi musim ini, mana-mana jaket kulit lama tidak akan dilakukan, terutamanya jika anda cuba menonjol. Anda akan memerlukan kemasan berkilat dari reka bentuk kulit paten untuk membuat pakaian anda benar-benar pop. Dan ia tidak perlu kulit paten mahal. Vinyl, PVC, apa-apa super berkilat akan dilakukan. 

Blake Lively baru-baru ini melangkah dalam reka bentuk Michael Kors terus dari landasan. Tetapi Emily Ratajkowski membuktikan bahawa anda tidak perlu menghabiskan satu tan wang untuk mendapatkan rupa pernyataan. Model / pelakon berusia 26 tahun itu mengguncang reka bentuk $ 48 daripada garis pakaian Zendaya oleh Zendaya.

SAF / Splash News

Sudah tentu, sekeping yang menakjubkan sudah habis dijual, tapi jangan risau. Kami telah menemui beberapa pilihan yang lebih murah yang akan membantu anda kelihatan seperti lalat.

Teruskan menatal untuk mencari jaket kulit paten yang sempurna untuk mendapatkan anda melalui musim sejuk ini.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 72 =

map