Boots Hujan yang Menyenangkan untuk Mencerahkan Hari Hujan

TK
Melodie Jeng / Getty

Alexis Bennett

Mei 02, 2017 @ 4:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Hari-hari hujan boleh merosakkan mood anda, tetapi itu tidak bermakna mereka perlu mengacaukan pakaian anda juga. Terdapat beberapa butik hujan yang bergaya di sana yang akan membantu anda melompat melalui lopak dan menghindar hujan ketika masih melihat dan merasa baik.

Anda boleh mencuba warna-warna cerah seperti kasut Tiffany blue Hunter atau pergi keluar dengan pilihan cetakan bunga oleh Joules. Walaupun anda bukan seorang peminat cetakan berani dan warna beralih kepala, anda boleh membeli reka bentuk dalam nada neutral yang masih akan membuat kenyataan yang menyenangkan.

VIDEO: Bagaimana Menguasai Manikur Hujan Perak

 

Jika anda sudah bersedia untuk membunuh (walaupun dalam hujan), teruskan menatal untuk membelai butik hujan kegemaran kami di hadapan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 60 =

map