Boots Winter Terbaik Diilhamkan Dengan Selebriti Kegemaran Anda

Cuaca Boots - LEAD
Jun Sato / GC Images; Christopher Peterson / Splash News; Raymond Hall / GC Images
Anna Hecht
(TEXT)

dan Marina Budarina-Sanchez
(LAPORAN)

14 Dis 2016 @ 4:45 petang

Untuk sekian lama, kami terpaksa memilih antara kasut yang bergaya dan fungsional. Nah, itu tidak lagi berlaku. Bukti: Bintang seperti Freida Pinto, Jennifer Lopez, dan Sandra Bullock (gambar di atas) yang telah bertungkus-lumus dalam but kuat, kasut mesra musim sejuk yang juga bergaya.

Bagi Pinto, dia pergi dengan butir-butir The Frye Company ($ 478; thefryecompany.com) dan berpasangan dengan seluar jeans J Brand ($ 224, asal $ 321; mytheresa.com), ditambah dengan beg Bally (farfetch.com untuk gaya yang sama). Lopez melengkapkan kasut Buscemi beliau ($ 992, pada asalnya $ 1,525; farfetch.com) dengan kemeja baju santai ($ 148; nordstrom.com) dan mantel Benisti ($ 1,400; revolve.com). Bagi Bullock, kami mengagumi tuduhan segarnya pada bot Ugg ($ 140; shoebuy.com), yang digelar dengan mantel Plaid Di Maison Margiela MM6 ($ 492, semula $ 985; luisaviaroma.com).

Kini giliran anda: Berani elemen (seperti bintang!) Dengan but bot kegemaran kami, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 49

map