Brand Mall Kegemaran Anda Hanya Dilancarkan Saiz Petite

Ekspres Launches Petites Line - LEAD
Kesopanan

Andrea Cheng

17 Jan, 2017 @ 3:30 petang

Kehidupan seorang petite: apabila mencari pakaian yang sesuai adalah satu keajaiban, apabila anda menganggap penjahit anda menjadi penyelamat anda, apabila trend fesyen hanya kelihatan tidak masuk akal pada anda (terlalu besar pada orang lain-Vetements-cool, terlalu besar pada anda- kanak bermain berdandan). Dan apabila memakai kerja semua tentang jahitan yang sesuai dan sempurna, semuanya boleh kelihatan tidak selesa. 

Nasib baik, Express, peruncit besar-besaran dan pengedar asas-asas 9 hingga ke-5, telah memberkati semua wanita yang mempunyai ketinggian yang tinggi dengan penyelesaian: pilihan pemilihan meriah yang bekerja untuk pejabat, petang dan hari-hari bertugas . Anda tahu maksudnya? Tidak ada lagi baju yang terlalu keruh, baju lengan panjang, hemp yang panjang, dan pinggang yang sampai ke dada anda.

Direka untuk bingkai yang sesuai dan rata di 5’4 dan ke bawah, seksyen petite baru Express boleh didapati secara eksklusif dalam talian di express.com (dan lebih baik lagi-semua penghantaran dan penghantaran adalah percuma). Tatal ke kedai untuk kegemaran kami dari bahagian kecil. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 29

map