Bukti Selebriti Itu Anda Boleh Pakai Seluar pendek dalam 20-an, 30-an, dan 40-an +

Taylor Swift out and about in New York
DDNY / Broadimage

Andrea Cheng

27 Jul 2015 @ 2:15 petang

Apabila musim panas hits, hemlines berjalan naik, pakaian kehilangan kelegapannya, dan seluar pendek berleluasa. Dan sementara pemotongan denim yang dipakai dalam klasik dapat diterima dengan sempurna untuk hujung minggu kasual dan lawatan pantai, mereka tidak mempunyai tahap kecanggihan yang digilap, untuk meletakkannya dengan sedikit. Hari ini, seluar pendek dianggap sebagai alternatif kepada skirt mini, alternatif yang tidak eksklusif untuk wanita berusia 20-an, sama ada dan kami mempunyai bukti untuk menyokongnya. 

Musim panas ini, bintang dari Taylor Swift, 25, yang berusia 42 tahun, Gwyneth Paltrow-memakai seluar pendek bergaya. Ia adalah ruji cuaca hangat yang bukan sahaja berfungsi untuk semua kumpulan umur, tetapi juga untuk pelbagai kesempatan. (Street-style outing? Merah-karpet urusan? Ya dan ya.) Kami memecahkannya dengan dekad yang membuktikan kerja-kerja seluar berstruktur untuk asasnya semua orang.

BERKAITAN: Bolehkah Anda Pakai Seluar pendek ke Pejabat?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map