Cara 2017 untuk Memakai Pakaian Slip

TK
HEDO / BACKGRID

Alexis Bennett

08 Ogos 2017 @ 1:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Trend berpakaian pajama tidak memperlihatkan sebarang tanda-tanda perlahan, jadi gaun geser itu hidup untuk melihat hari yang lain. Tetapi reka bentuk yang cantik itu tidak sama dengan yang kami pakai untuk beberapa musim yang lalu. Mereka telah menerima kemas kini utama baru-baru ini terima kasih kepada cutouts yang berani. Berikan inset renda dan garis tebal kulit di tempat-tempat yang tidak dijangka.

Hailey Baldwin menunjukkan kepada kami dengan tepat bagaimana ia dilakukan semasa di Los Angeles. Model berusia 20 tahun itu mengguncang pilihan kelabu kepala Milly. Ini adalah contoh sempurna bagaimana pereka sedang mengemaskini pakaian slip tahun ini. Dan Baldwin bukan peminat sahaja. Awal musim panas ini, Angel’s Secret Angel Martha Hunt memukul permaidani merah dengan versi pakaian yang sama dengan pakaian yang sama. Dan bahkan penyanyi Nicole Scherzinger sangat cinta dengan jumlah Milly yang popular.

VIDEO: 3 Cara Stylin ‘untuk Memakai Pakaian Slip

 

Tetapi ada beberapa pereka yang memakai pakaian baru yang sutera. Kami telah mengumpul beberapa pakaian slip kegemaran kami dengan cutouts di hadapan, supaya anda boleh melompat di atas kapal juga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 71 = 73

map