Cara Cari Jeans Terbaik untuk Setiap Jenis Tubuh

Jeans Guide For Long Torsos - LEAD
Kesopanan (3)

Kakitangan InStyle

11 Ogos 2016 @ 5:30 petang

Di sini pada InStyle, kita faham kuasa sepasang jins yang sangat baik. Pasangan sepasang bayi blues yang tepat dapat mengubah suasana hati anda, membuat anda merasa lebih yakin dan bahkan seksi seksi. Walau bagaimanapun, mendapati bahawa pasangan seluar jeans yang berubah-ubah boleh menjadi sangat sukar jika anda tidak dibina seperti supermodel. (Tetapi walaupun mereka mempunyai masa yang sukar mencari jins yang cukup lama untuk kaki mereka seperti gazelle.)

Dunia sebenar wanita dan badan bervariasi kami tidak seperti The Sisterhood of the Traveling Pants– tidak ada satu pasangan sihir yang akan bekerja untuk kita semua. Oleh itu, sejak beberapa minggu kebelakangan kami telah menetapkan untuk memecahkan kod pada “pasangan yang sempurna” itu untuk pelbagai jenis badan. Kami mendapat tip dan tip siluet daripada beberapa jenama denim kegemaran kami-AG, Lucky Brand, Ayr, dan banyak lagi-untuk mencari seluar jeans terbaik untuk anda badan.

Dari punggung besar hingga paha besar, torsos panjang dan kaki panjang, kami mendapati pelbagai pilihan denim dipotong untuk memuji ciri terbaik anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map