Cara Memakai Boots Merah Jika Anda Bukan Supermodel

Ia benar apa yang mereka katakan, musim datang dan musim pergi. Terdapat banyak perkara menarik untuk melihat, bercakap secara sartori, dengan setiap musim baru. Terdapat sedikit perasaan yang menggembirakan daripada bangun awal dan merawat diri saya kepada Chai yang besar, kerana saya merasakan diri saya dengan selesa di hadapan komputer riba saya untuk menangkap pertunjukan fesyen terkini, secara sedar melihat gaya baru, warna, kain, siluet, dan lain-lain. kelahiran trend baru. Kehebatannya!

Apa yang membuat trend, anda bertanya? Biasanya tiga atau lebih jenama perlu berdiri di belakangnya untuk memanggilnya trend. Sesetengah trend adalah halus, seperti ketika model semua mengetuk rambut mereka ke dalam turtlenecks, sementara yang lain begitu dalam-wajah-jelas-jelas bahawa anda memulakan pra-merancang almari pakaian anda untuk musim depan dari tempat duduk anda. Sekiranya saya terpaksa memilih salah satu trend terbesar dari landasan jatuh, pasti akan menjadi BOOT RED.

tk
Ralph Gibson

Fendi, Valentino, Balenciaga, Isabel Marant dan banyak lagi model tentera yang bertenaga, berani merah, membuat keputusan untuk kami pada ketika itu – anda memerlukan but merah datang kejatuhan seterusnya. Tetapi kita tahu apa yang berlaku; Anda suka trend dan kemudian, sebelum memukul butang pembelian, minda bawah sedar anda mula memberontak dengan bertanya soalan-soalan yang masuk akal dan keras. “Bagaimana saya boleh memakai ini?” “Berapa banyak kali bolehkah saya memakai ini? “” Adakah ini berfungsi dengan pakaian harian saya? “Senarai pertanyaan terus, tetapi saya akan melepaskan anda daripada mereka kerana alasan dan membeli-belah seolah-olah selalu bertentangan.

Dengan itu, di sini, senarai pendek yang perlu diingat apabila membeli but merah. Kerana anda tidak perlu menjadi model landasan untuk batu merah.

Ketinggian tumit

Jangan memandang rendah kekuatan ketinggian tumit, walaupun perbezaan lima milimeter boleh membuat anda kelihatan lebih Pretty Woman daripada hanya, baik, sangat cantik. Lekatkan ke ketinggian konservatif, tidak lebih daripada tiga inci (75 mm). Dan ingat untuk membiarkan warna bercakap, bukan strut anda.

tk
Ralph Gibson

Siluet

Dengan banyak gaya boot kerana ada rasa ais krim, sukar untuk memilih hanya satu (tidak ada tahap ketidakpastian yang lain selain ketika anda berdiri di depan peti sejuk supermarket). Adalah penting untuk terlebih dahulu menyempitkan pilihan yang anda paling selesa, kerana matlamatnya adalah untuk mendapatkan seberapa banyak yang memakai yang mungkin. Pilih pilihan terbaik berdasarkan itu. Masih tidak pasti? Pergi untuk boot yang menunggang tepat di atas buku lali anda. Siluet ini berfungsi dengan baik di bawah seluar jeans atau rok panjang lutut.

Warna

Sekiranya valiance merah merah tidak memenuhi matlamat personaliti atau gaya hidup anda, jangan panik. Ada cara lain untuk merangkumi trend. Pergi untuk pasangan yang lebih gelap. Di mana saja dari ceri hingga warna bordeaux InStyle diluluskan oleh editor.

VIDEO: “Berapa Banyakkah Kos untuk Menjadi Carrie Bradshaw dalam Ekonomi Hari Ini “

Styling

 Anda mungkin berfikir bahawa warna merah adalah warna yang keras untuk gaya, dan saya selalu bersetuju dengannya. Tetapi dalam era monokrom dan penyekatan warna, terdapat banyak kemungkinan. Tentera laut, putih, kuning air, dan hitam adalah warna-warna yang anda kenakan. Denim juga boleh menjadi kawan terbaik anda di sini.

Adalah penting untuk merangkumi trend yang paling sesuai yang anda lihat, dan sebagai anda InStyle cara untuk membimbing, kami berada di sini untuk menghalang anda daripada menjadi mangsa sebarang trend (seluar harem RIP, topi truk, dan lip gloss). Pastikan anda memakai kasut merah yang bertentangan dengan mereka memakai anda. Ikut petua cepat ini dan anda akan berada dalam perjalanan untuk menguasai IRL trend ini.

tk
Steffi Lee
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 39

map