Cara Memakai Pakaian Slip Di Luar Bilik Tidur Anda

Tergelincir Dresses
Ilustrasi Foto. Foto: Melodie Jeng / Getty Images
Elana Zajdman
(Teks)

dan Jenna Pizzuta
(Pasaran)

30 Mei, 2018 @ 3:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Setakat yang saya bimbang, pakaian slip harus memenangi anugerah MVP fesyen. Mereka telah mendapat sejarah: Mereka telah dilahirkan oleh Old Hollywood bombshells pada karpet merah dari Teater Cina Grauman ke Cannes, telah dikasihi pada tahun 90-an oleh orang-orang seperti Kate Moss dan Gwyneth Paltrow, dan ditunjukkan pada setiap It-gadis dan model hari ini, Hadids dan Jenners termasuk. Dan mereka mungkin gaya paling serba boleh yang pernah wujud (bilik tidur ke bilik papan, sesiapa?). Mereka kelihatan hebat sama ada gaya anda adalah lebih maju, kacau, bohemian, atau tempat lain di antara: Pasangan anda dengan blazer dan Mary Janes, kimono dan sandal strappy, atau mashup ciptaan anda sendiri. Kemungkinannya tidak berkesudahan-dan dengan mudah bergaya. 

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 68

map