Cara Perancis untuk Lakukan Sweater Musim Sejuk

Sekiranya anda tidak mendengar mengenai Barrie, ini adalah kursus kemalangan: Barrie, yang diasaskan pada tahun 1903, adalah pengeluar kasmir yang terkenal di seluruh dunia untuk kasmir legenda. Suka, ia sangat baik Chanel memutuskan untuk membelinya pada tahun 2012. “Ia,” yang menjadi keseluruhan syarikat.

Pada musim sejuk tahun 2014, Barrie melancarkan jenamanya sendiri, yang kini terkenal dengan teknikal teknikal kekayaan Scotland dan warna dan reka bentuk yang paling menakjubkan. Ini adalah kepingan pelaburan yang terbaik; mahal, ya, tetapi sangat berharga apabila anda mempertimbangkan kos setiap pakai.

Dan sekiranya anda mempunyai sebarang soalan mengenai berapa kerap anda boleh memakai sweater yang sama, tengok lebih jauh daripada video-video yang menggembirakan yang dibuat oleh House of Barrie, yang dibintangi model dan rakan rumah Emily Labowe.

Bersiap sedia untuk tarikh? Ikuti peraturan mudah yang diluluskan Barrie ini:

Mencari cara cepat untuk merasa bergaya dan bertenaga? Inilah cara untuk:

Siapa tahu sweater boleh menjadi sangat menyenangkan? Sekarang jika kita hanya dapat memperoleh sedikit wang dalam akaun simpanan kita… 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map