Cara Yang Tak terduga untuk Memakai Trend Terbesar 2017

Ruffle Shoes Lead
Kesopanan

Alexis Bennett

Jun 12, 2017 @ 5:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami telah melihat baju klasik, pakaian beralun, dan jeans berstruktur juga menerima penjelasan berani dengan hembus ruffle. Dari pantai ke permaidani merah, lipatan dramatik telah muncul di seluruh tempat untuk beberapa musim sekarang. Malangnya, trend feminin boleh jadi agak sukar untuk ditarik, terutamanya kerana lipatan seni bina menjadi lebih besar dan lebih besar. Tetapi walaupun anda belum memeluk pandangan yang bergelombang, namun ada cara mudah untuk menguji-memandu trend yang tidak melibatkan pakaian. Jika anda mencari cara yang tidak dijangka untuk menambahkan ruffles pada rupa anda, maka sepasang kasut yang dihiasi adalah cara untuk pergi.

Pereka mengubah pam, sandal, dan keledai dengan trim seperti kain. Anda boleh menemui tumit suede dengan lapisan berhias dan flat pastel yang dihiasi dengan keriting romantis. Dan pilihan kasut melampaui penampilan yang jelas. Terdapat juga kasut sporty dalam campuran dengan ruffles kecil yang tali kasut sempit.

Dan anda tidak perlu memaksimumkan kad kredit anda untuk mendapatkan kasut yang bergaya. Bayi-bayi merah pada gambar atas hanya $ 28 di Forever 21. Di depan, anda akan dapati lebih banyak kasut ruffle kegemaran kami di setiap titik harga.

VIDEO: Trend Fesyen Kami Mencari Forward To

 

Tetap bergulir untuk mendapatkan trend baru dalam trend.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 8

map