Chic Best Friend Jewelry for Grow-Ups

BFF Jewelry - LEAD
alisonlou / instagram

Taylor Reagan

20 Ogos 2017 @ 1:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mari buangkannya untuk kedua-kali ingat gelang-gelang yang dipasangkan yang anda dan BFF masa kanak-kanak anda membuat satu sama lain di kem untuk mengikat anda sebagai kawan selama-lamanya? Atau bagaimana dengan rantai separuh jantung yang kamu saling bertemu untuk acara istimewa? Sedang diri anda yang letih, yang lebih tua mungkin tidak turun untuk kerajinan kem DIY, membeli barang kemas yang sesuai untuk diri sendiri dan bestie anda sebenarnya masih merupakan ide yang indah. Dari kalung jantung berlapis yang indah (peningkatan utama kepada versi anak-anak) ke gelang ‘roti bersaiz alpukat’ yang unik, kami telah mengumpulkan permata terbaik yang anda dan teman terbaik anda pasti ingin bersukan bersama.

VIDEO: DKNY membentangkan FALL 2017 yang menampilkan EMILY RATAJKOWSKI

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 66 =

map