Chloe Sevigny pada Fantasy Fashion dan Evolution Carpet Red Her

Chloë Sevigny Her Best Ever
Getty (3); Splash; BEI / Shutterstock

Jennifer Ferrise

17 Apr, 2017 @ 9:00 pagi

Sesetengah orang baru dilahirkan dengan gaya peribadi yang kuat. Ambil Chloe Sevigny, sebagai contoh. Walaupun sebahagian besar kita sibuk bermain dengan blok, pelakon itu sudah menyempurnakan eklektiknya-dan kini cara ikonik berpakaian.
 
“Sebagai seorang kanak-kanak, saya suka bermain pakaian,” kata Sevigny, yang bermain dalam drama, Makan malam (pembukaan 5 Mei) dan siri Netflix, Bloodline (streaming 26 Mei) “Saya mempunyai satu batang yang penuh dengan barang-barang lama ibu saya dan kedai-kedai menghidupkan yang lain. Permainan kegemaran saya adalah menyusun pakaian yang menyeronokkan dan pelik. Dan ia tidak semestinya menjadi semestinya. Ini mengenai fantasi yang datang dengan gaya. Sekarang, permaidani merah adalah lanjutan untuk saya. “
 
Dengan piawaian Hollywood, Sevigny masih agak fesyen unicorn kerana dia tidak bekerja dengan stylist. “Orang selalu seperti, ‘Saya tidak percaya anda tidak menggunakannya!'” Katanya. “Tetapi saya telah bekerja dengan ahli stylists di sana sini sepanjang karier saya dan walaupun saya biasanya akan memilih pakaian saya sendiri.”

VIDEO: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli

 
Bintang itu berkata dia dapat melihat rayuan itu mempunyai sedikit bantuan. “Apabila anda pergi ke acara atau anda mendapat anugerah, ada banyak perkara lain untuk dipikirkan selain daripada apa yang anda pakai, seperti ‘Apa yang akan saya katakan jika saya menang? Siapa yang akan saya bercakap dengannya? Seorang penata akan bimbang tentang kasut, beg, dan perhiasan untuk anda, jadi anda boleh memberi tumpuan kepada perkara-perkara lain. “
 
Walaupun pergi solo mungkin lebih banyak kerja, hasilnya bernilai dalam kes Sevigny. Apabila anda melihatnya di atas permaidani merah, dia tidak pernah kelihatan tidak selesa dengan pilihannya. Setiap satu keping merasa sahih.

BERKAITAN: Lihat Transformasi Kecantikan Chloë Sevigny

“Selama bertahun-tahun, saya telah belajar untuk menjadi lebih diri saya,” katanya. “Ada masa ketika saya cuba untuk berpakaian lebih klasik di permaidani merah, jadi orang akan menerima saya lebih banyak. Saya pernah merasakan bahawa Hollywood adalah seperti, ‘Dia seperti pelik!’ Tetapi saya tidak pernah berpakaian seperti Björk atau apa-apa seperti itu. Saya hanya menghargai apabila orang benar-benar pergi dan memakai lebih daripada sekadar gaun cantik. Saya sentiasa berikan sedikit kiri pusat. “

Mungkin kerana tahun-tahun kemudian, Sevigny masih bermain untuk bermain sedikit. “Saya bernasib baik kerana memakai begitu banyak rupa yang luar biasa,” katanya. “Saya memanggil mereka pakaian Cinderella saya kerana cantik seperti ini, anda biasanya perlu memberi mereka kembali pada tengah malam.”
 
Tetap bergeledah untuk melihat permaidani merah Sevigny terbaik sepanjang masa. Dan untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Mei InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 50 =

map