Cindy Crawford pada Denim, Media Sosial, dan Mengambil Selfie Pantai yang Sempurna

RE / DONE adalah salah satu jenama denim kegemaran saya. Sebab satu: mereka sangat selesa. Sebab dua: mereka membuat pantat saya kelihatan baik. Alasan tiga: Mereka Cindy Crawford dan Kaia Gerber diluluskan.

Oleh itu, apabila saya mengetahui bahawa jenama, yang sebelum ini telah bekerjasama dengan orang-orang seperti Levi’s, Hanes, dan Champion, telah bermitra dengan model pada koleksi kapsul, saya mendapat kad kredit saya, hanya untuk diberitahu bahawa saya perlu tunggu. Sehingga model itu sendiri memecahkan koleksi pada Instagram.

Pagi ini, Crawford memecah berita koleksinya di Instagram, satu langkah yang tidak dijangka untuk model yang muncul sebelum istilah “asli digital” wujud. Koleksi itu, yang termasuk jean, tee, dan baju pengantin, akan tersedia hari ini dalam edisi SAHAJA terhad sebanyak 20 keping, sehingga pelancaran yang lebih luas kemudian pada bulan September.

VIDEO: Cindy Crawford dan Kaia Gerber’s Cutest Moments 

Dan anda mendengarnya terdengar dahulu: Anda akan mahu salah satu daripada segala-galanya. Kami melompat di telefon dengan Cindy bercakap tentang kempen dan mempelajari perbezaan terbesar antara denim di ’90-an dan denim hari ini.

Sebelum saya bertanya mengenai koleksi sebenar, saya perlu bertanya mengenai foto kempen anda. Kerana begitu ramai orang mengambil lontaran pantai selama beberapa minggu terakhir musim panas dan ingin tahu, bagaimana anda mengambil foto pantai yang sempurna?

Bawa [jurugambar kempen] Sebastian [Faena] dengan anda! Pada pemotretan, kami tidak mengambil tiga klik pantas. Kami mengambil 100 dan berharap ada lima yang baik. Atau yang baik! Jadi banyak menembak. Jangan takut. Kadang-kadang apa yang anda fikir akan menjadi sudut yang baik tidak akan, dan kadang-kadang apa yang anda fikir akan berfungsi dengan buruk. Cuba lampu yang berbeza, cuba pose yang berbeza, dan jaga jari anda.

Beritahu kami sedikit tentang terlibat dengan RE / DONE.

RE / DONE adalah syarikat yang sangat hip dan kerana mereka masih kecil, mereka sangat lincah. Mereka membuat keputusan dengan cepat. Ia bukan korporat sama sekali. Bagi saya, ini adalah satu projek yang menyeronokkan kerana ia benar-benar menyeronokkan. Saya fikir, “Anak perempuan saya terobsesi dengan RE / DONE. Jadi jika saya melakukan sesuatu RE / DONE dia akan fikir saya keren. “

Cindy Crawford - Redone - Embed-1
Sebastian Faena

Keluarga anda, secara kumulatif, mempunyai lebih daripada 5 juta pengikut Instagram. Bagaimana pemodelan berubah sejak ’90an sebagai hasil media sosial?

Kami tidak ‘mempunyai apa-apa [ketika saya mula model]. Tidak ada “model-off-duty.” Tidak ada “belakang-adegan.” Anda pergi dan anda menunjukkan seorang jurugambar portfolio anda dan semoga anda mendapat tempahan. Kemudian, anda membuat kerja dan menunggu tiga bulan untuk keluar. Tidak ada pendedahan harian ini. Dan saya fikir terdapat kebaikan dan keburukan kepadanya.

Ini peluang untuk kedua-dua model yang muda dan mantap, dan saya benar-benar menjadi orang PR anda sendiri. Anda boleh memproyeksikan imej yang anda ingin kongsi. Itu mungkin satu sisi bodoh. Ia mungkin satu sisi filantropik. Tetapi itu juga tekanan. Kami tidak bimbang tentang pakaian apa yang kami pakai kepada persembahan. Kami tidak mempunyai stylists. Sekarang, bahagian media sosial sama pentingnya dengan tugas itu sendiri. Saya fikir, dengan cara ini, kanak-kanak ini lebih canggih dan lebih cepat.

Ok jadi industri telah berubah sepuluh kali ganda. Bagaimanakah denim berubah sejak ’90an?

Anak perempuan saya tidak perlu memakai Banjir! Saya masih ingat di sekolah tinggi yang membenci kaki saya yang panjang kerana seluar jeans saya terlalu pendek. Sekarang, tidak ada satu gaya yang ada. Anda boleh memakai kurus satu hari dan seorang teman lelaki memotong hari selepas itu. Ada begitu banyak variasi. Di sekolah menengah saya hanya mempunyai tiga pasang seluar. Saya mempunyai Levis, seluar Painter, dan pakaian bib berjalur, dan saya hanya memutarnya. Sekarang anda boleh mempunyai 10 pasang jins dan mereka semua berbeza.

Cindy Crawford - Redone - Embed-2
Sebastian Faena

Dengan begitu banyak pilihan, ada beberapa cara untuk tidak menjadi dibanjiri apabila anda membeli-belah untuk seluar jeans?

Jangan mengikuti trend. Ikuti apa yang anda rasa baik. Sebagai wanita, kita harus mempercayai naluri kita. Maksud saya, untuk Kaia, saya suka, “Cubalah segala-galanya kerana anda tidak tahu apa gaya anda!” Hanya bersenang-senang..

Koleksi Crawford boleh didapati di Barneys New York, Colette, Ron Herman Jepun dan shopredone.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 7

map