Cool Girls Wear Flat: Shop 10 Sandal Flat Sporty

030614-zara-sandal-340.jpg
Photo courtesy

Dana Avidan Cohn

Mac 06, 2014 @ 6:15 petang

Fesyen memenuhi fungsi dalam salah satu aksesori yang paling penting musim bunga / musim panas, sandal rata sporty. Fikirkan slaid kolam, Birkenstocks, dan platform kecil dengan tali boxy tunggal atau berganda. Apa yang paling mengejutkan mengenai kebangkitan semula slaid ini ialah apa yang perlu dipakai!

Walaupun mereka bersifat ultra kasual, mereka sebenarnya kelihatan paling baik dengan sesuatu yang tidak dijangka. Cuba cermin kapas pendek pendek dan tajam, atau pakaian baju minimalis. Trend ini mungkin mendapat permulaan selepas Celine menunjukkan sandal berjalur yang dilaras pada tahun lepas yang mana semua orang berfikir: “Adakah saya suka mereka? Tunggu, saya mahu mereka!” Kini orang lain telah mengikuti Giambattista Valli, Marc Jacobs dan Givenchy memperkenalkan versi baru untuk Spring 2014. Syukurlah, jenama telah melonjak pada trend dan kami telah menemui yang terbaik di setiap titik harga. Ini adalah satu trend yang selesa kerana ia adalah bergaya.

Beli galeri untuk mencari sandal rata sporty yang bercakap dengan anda.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 27

map