Dapatkan Glamor dengan 9 Pieces Tassel untuk Musim Panas

Kedai the Style Tassels Lead
Getty

Priya Rao

31 Mei 2016 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Musim panas akhirnya di sini. Dan dengan tiba musim yang cerah, kami sudah bermimpi panjang hujung minggu di pantai dan tempat percutian jauh ke destinasi yang menarik. Tetapi mari kita hadapi: Secara realistik, kita tidak boleh bercuti selama tiga bulan lurus-baik, bukan kita semua!

Satu cara untuk membawa kepekaan riang itu ke rutin hari Isnin hingga Jumaat adalah melalui almari pakaian anda. Seperti pom-pom counterpart yang ceria, tassels adalah cara perayaan dan mudah untuk membawa percutian kepada anda. Kebaikan eksotik meminjamkan kualiti bohemian kepada mana-mana bahagian, sama ada pakaian maxi linen bersulam atau beg bersilang kulit. Plus, mereka sangat suka bermain. Dengan hampir setiap langkah yang anda ambil, tassel anda akan bergerak dan bergoyang dengan gembira.

Apabila memakai sekeping tassel-menghiasi, pastikan untuk menyimpan keseluruhan pandangan anda dengan mudah. Sekiranya anda memakai skirt yang dihiasi, cuba pasangkannya kembali ke Oxford berwarna putih yang renyah dan jika kimono beraksen malas di masa depan anda, berkahwin dengan tangki mudah, seluar jeans pacar, dan slaid minimum. Di hadapan, lihat dengan 9 kepingan malas ini. Ingat musim panas ada di sini, jadi berpakaian bahagian itu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map