Di mana Beli Boots Over-the-lee Itu Gigi Hadid, Taylor Swift, dan Lebih Banyak Cinta

Lebih The Knee Boots - LEAD
James Devaney / GC Images; Timur Emek / Getty; Josiah Kamau / BuzzFoto
Andrea Cheng
(teks)

dan Marina Budarina-Sanchez
(penyelidikan)

23 Nov 2016 @ 10:30 pagi

Ia tidak lama dahulu apabila but lutut lutut membawa stigma (anda tahu, yang dipakai oleh wanita tertentu di sudut jalan tertentu dengan pakaian mini tertentu). Tapi lihat berapa cepat kita dapati itu, kerana tidak ada musim sejuk yang berlalu tanpa banyak kelebihan but tinggi paha yang dilihat pada setiap masa. Ia menjadi ruji luar tugas (dan trend boot yang besar). 

Dan kerana pada umumnya kita melihat selebriti untuk panduan kehidupan sebenar untuk semua fesyen (atau sebagai “sebenar” yang anda boleh dapatkan ketika anda menjadi sebahagian daripada elit Hollywood), kami dapati pelajaran gaya dalam cara memakai OTK mereka. Tumit rendah yang ditebang dalam neutral gelap mengetuk faktor “melihat saya”, walaupun dipasangkan dengan pakaian balut mini, la Gigi Hadid, atau seluar pendek pendek (lihat: Fergie). Untuk membuat kenyataan? Warna yang sesuai, seperti pasangan baldu merah baldu Taylor Swift, atau stilettos yang kurus (selagi kamu tanah tumit tinggi penyelenggaraan dengan seluar jeans dan seluar kasual) akan melakukan silap mata itu. Kami melakukan perkara kami dan ID-d dan menemui but tinggi paha yang tepat yang bintang-bintang mencintai; kedai semua tujuh, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − 34 =

map