Eksklusif: Subang Berlian Dengan 500 Waitlist Orang Yang Kembali

Diskaun Dropcap

Sekiranya anda berada di prowl untuk pasangan yang sempurna dari anting-anting gelung, anda beruntung. Tassiana Hoop Earrings oleh Baublebar akhirnya kembali. Sekiranya anda belum mendengar mengenai bayi-bayi yang popular ini, anda perlu tahu bahawa 500 pembeli yang bersemangat telah mendaftar untuk mendapatkan tangan mereka semasa penurunan terakhir mereka, dan mereka benar-benar habis dijual dalam masa dua jam. Tetapi jika anda bergerak pantas, anda boleh mendapatkan tangan anda sekarang dengan mengklik InStyle’s pautan rahsia di sini.

Mengapa semua orang begitu terobsesi? Nah, lihat sahaja ’em. Reka bentuk gelung terbuka tidak terlalu besar, jadi anda tidak perlu risau tentang mereka yang menarik pada earlobe anda. Tetapi mereka juga tidak terlalu kecil, jadi mereka dijamin membawa banyak pujian.

VIDEO: 30 Rings dalam 60 Seconds

 

Lihatlah dengan lebih dekat dan anda akan melihat gelung dua nada mempunyai kemasan nada emas bercampur dengan pilihan gading, tentera laut, atau kura-kura kura. Dan bahagian yang terbaik: Mereka hanya $ 36. Teruskan dan tangan anda pada pasangan sebelum terlambat.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map